[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Een zakelijk geschil en de conflicten die binnen het bedrijfsleven voorkomen zijn  zeer verschillend van aard. Mediation, de mediator, biedt deskundige begeleiding onder geheimhouding en in vertrouwen, bij al uw overleggen, opzoek naar een gezamenlijk oplossing. (business mediation).

In het bijzonder kunt business mediation toepassen bij geschillen tussen vennoten, aandeelhouders en directies binnen het MKB, non profitorganisaties, ook bij accountantskantoren en faillissement van een crediteur, kortom bij alle zaken waarvan u denkt dat u er samen niet an uit komt, daarbij kan de onafhankelijke derde in de setting van vertrouwen en geheimhouding de oplossing zijn.

Paul van der Wal is als MfN Registermediator gespecialiseerd in de begeleiding bij zakelijke geschillen en arbeidsconflicten, als zodanig ook aangesloten bij de branche organisatie “VAN” Vereniging van Arbeidsmediators.

Bij een zakelijk geschil is mediation is een proces waarin de onpartijdige en neutrale mediator de communicatie tussen de partijen binnen een organisatie of tussen twee organisaties begeleidt.

Inschakelen van een mediator in plaats van een procesgang naar de rechter heeft zo enkele voordelen

  • U kunt de oplossing in eigen hand houden
  • Als geheimhouding en vertrouwelijkheid voor u belangrijk zijn; De partijen die deelnemen aan de mediation tekenen voor de geheimhouding
  • U wilt / moet ook hierna verder met de relatie, het is van belang dat de (goede) relatie zich zal herstellen
  • Bereid zijn om samen te zoeken naar een voor beider partijen duurzame en soms creatieve oplossing
  • Met een mediation heeft u minder kosten dan met een advocaat en een rechtsgang
  • Met een mediation heeft u sneller een resultaat naar beider tevredenheid
  • Met een rechtsgang is het maar afwachten wat een derde over uw zaak besluit
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

Vrijblijvende sessie

Gegarandeerde privacy

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Start typing and press Enter to search