BEDANKT VOOR UW AANMELDING VOOR het GRATIS 30 minuten gesprek!

Belangrijk: Maak hier EERST kennis met Paul van der Wal (Wij nemen persoonlijk contact met u op voor het maken van een afspraak)

Paul van der Wal

(MfN Registermediator®)

Hallo, ik ben Paul van der Wal, gedreven voor het vak van mediator en collaboratief ingesteld, wat ondermeer betekent dat ik partijen help om in overleg de zaak te regelen, zonder rechtspraak.

Ik ga contact met u opnemen voor een persoonlijke afspraak waarin ik u laat ervaren wat mediation voor u kan betekenen.

paul-van-der-walIk kom in dat halfuur bijvoorbeeld met u spreken over items die nu voor u actueel zijn en met mij wilt bespreken. Als geaccrediteerd MfN Registermediator® wil ik u graag helpen om een (dreigend) conflict de baas te blijven. Als Registermediator® werk ik onder geheimhouding en ben onafhankelijk en onpartijdig.

Ik wil echter ook graag met u bespreken wat voor u de kansen zijn om arbeidsgerelateerd ziekteverzuim, door middel van mediation, terug te dringen. Ik wil graag het ‘ambitie gesprek” bij u introduceren.

Zit er een addertje onder het gras? Nee, dat niet! Natuurlijk wil ik u daarna graag verder met een mediation van dienst zijn. Dit neemt echter niet weg dat u, tijdens dit gesprek, waardevolle inzichten verkrijgt en helemaal vrij bent om de volgende logische stappen te zetten. Natuurlijk zou ik het hartstikke leuk vinden als ik u daar verder mee mag helpen!

Met vriendelijke groet,
Paul van der Wal

Start typing and press Enter to search